Wees er snel bij!

Prachtige woningen beschikbaar in het City House

Wonen in het hartje van Rotterdam? Wij hebben momenteel twee appartementen beschikbaar in het City House op de Kruiskade.

City House
31 mei 2022
By Lisanne Van Beurden

Het City House is een prachtig, monumentaal pand aan de Kruiskade. Gericht op een jong, gemengd publiek van stedelijke professionals, zowel lokaal als internationaal.

City House appartementen

Het City House bestaat uit 12 verdiepingen met 121 mooie twee-, drie- en vierkamer appartementen in het modieuze hart van Rotterdam. De appartementen zijn gestoffeerd opgeleverd, maar er zijn ook casco en zelfs volledig gemeubileerde appartementen beschikbaar.

Het gebouw werd in 1955 ontworpen door de beroemde architecten Van Tijen en Maaskant.

Tussenwoningen op de tweede etage

We hebben momenteel twee tussenwoningen beschikbaar. Deze compleet driekamer appartementen van 84 m2 bevinden zich op de tweede etage van het monumentale City House op de Kruiskade. De woningen zijn voorzien van een visgraat vloer.

Beide appartementen hebben twee slaapkamers, een ruim terras van 24,5 m2 en een badkamer met inloopdouche. Daarnaast is de open keuken voorzien van een inbouw koel-en vrieskast, inbouw combi-ovenmagnetron, inductie, quooker en een prachtig kookeiland.

Huurprijs: € 1.650 excl. servicekosten van €46,67

De open keuken met prachtig kookeiland.
De keuken is voorzien van een inbouw koel-en vrieskast, inbouw combi-ovenmagnetron, inductie en quooker.
Een ruim terras van wel 24,5 m2.
De badkamer met inloopdouche.

Geïnteresseerd?

Hierboven kreeg je alvast een klein voorproefje van de beschikbare woningen. Voor meer informatie, het plannen van een bezichtiging of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bel ons op +31 10 411 29 92 of stuur ons een e-mail.

Blijf op de hoogte van al onze beschikbare woningen.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy