Shoppen!

Winkelen tijdens de Five Day Deals

Tot en met zondag 26 november profiteer je nog van fantastische kortingen en leuke acties in Rotterdam tijdens de Five Day Deals. Er zijn daarnaast extra lange openingstijden om de drukte te vermijden.

23 november 2023
By Lisanne Van Beurden

Vijf dagen lang scoor je toffe deals en zijn er allerlei leuke activiteiten in de winkels. Ook bij onze partners! Lees gauw verder.

Ontdek mooie acties

Veel winkels in Rotterdam Centrum doen mee met de Five Day Deals. Ideaal om alvast cadeaus in te slaan voor jezelf of een ander. Ontdek hieronder een aantal winkels die meedoen!

Arowonen

Bij AROWONEN shop je luxe design interieur van eigen merk en geselecteerde top ontwerpers. In de winkel en online vind je alles waarmee je een woonkamer, keuken of slaapkamer voorziet van stijlvol design. Op vrijdag, zaterdag en zondag shop je hier met 70% korting op geselecteerde items.

Akkerman Eye Fashion

Al meer dan 40 jaar is Akkerman Eye Fashion een begrip in Nederland. In deze superluxe brillenzaak koop je natuurlijk de mooiste design brillen die op de beurzen in Parijs, Milaan en New York worden ingekocht. Naast exclusieve merken zoals Chanel, Cartier, Tom Ford en Prada worden er zeer exclusieve custom made brillen van Cartier verkocht in “the Vault”, een unieke ‘geheime’ kluis in de winkel.

Op vrijdag shop je hier met 20% korting op de gehele collectie!

Skins Cosmetics

Met toonaangevende merken zoals Aesop, Laura Mercier en Susanne Kaufmann, weet je dat je bij Skins aan het juiste adres bent voor de beste producten. Van vrijdag tot en met maandag vier je hier Skins Friday. Exclusief voor Skins Inclusive members: bij elke aankoop van € 150 of meer ontvang je als extra gift de Parfum Mini Box ter waarde van € 35 inclusief vijf samples – alleen zolang de voorraad strekt.

Deze Skins Friday zijn hun Archives voor iedereen geopend. Hier ontdek je hun verborgen parels tegen zachte prijzen.

SUE

SUE is een plek waar je komt voor de populaire SUE bites, cakes of bars. De 'zoet zonder suiker' lekkernijen moet je zeker niet overslaan, maar ook voor het ontbijt of de lunch ben je hier aan het goede adres.

Haal je Sint snoepgoed in huis op vrijdag in huis met korting! In hun webshop gebruik je de code BLACK15 voor 15% korting.

Extra openingstijden tijdens de Five Day Deals

Tijdens de Five Day Deals shop je woensdag tot en met zondag tot 19:00 uur. Een aantal winkels zijn op die dagen zelfs langer geopend. Op vrijdag is er een extra lange koopavond tot 22:00 uur. Bekijk alle openingstijden hieronder:

  • Woensdag 22 november: open tot 19:00 uur
  • Donderdag 23 november: open tot 19:00 uur
  • Vrijdag 24 november: open tot 22:00 uur
  • Zaterdag 25 november: open tot 19:00 uur
  • Zondag 26 november: open tot 19:00 uur

Ga jij Rotterdam Centrum in voor de Five Day Deals?

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy