Te huur

Winkelpand beschikbaar op de Karel Doormanstraat

Op zoek naar een mooie locatie voor uw winkel in Rotterdam Centrum? Sinds kort hebben wij een mooi winkelpand te huur op de Karel Doormanstraat.

Love the City
Te huur
13 mei 2022
By Lisanne Van Beurden

Het gaat om de voormalige locatie van de Vitaminstore op de Karel Doormanstraat 376. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 BVO en bevindt zich nabij aansprekende lokale, nationale en internationale winkelconcepten.

Markante winkellocatie

Het winkelpand is centraal gelegen op een markante winkellocatie in Rotterdam Centrum en staat in directe verbinding met het Binnenwegplein, Aert van Nesstraat, het Schouwburgplein en de Korte Lijnbaan. Daarnaast bevinden het Centraal Station, de Doelen, Schouwburgplein en Pathé zich op loopafstand.

Enkele aansprekende lokale, nationale en internationale winkelconcepten in de nabijheid zijn Iittala, Pearl opticiens, Ansh 46, Filippa K, Dekoffiebar, Capri IJssalon en SUE.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Zo vind je direct voor de winkel parkeerplaatsen en in de directe nabijheid zijn drie openbare parkeergarages (Lijnbaan, Schouwburgplein en de Bijenkorf) gelegen.

Praktische informatie

  • Begane grond
  • ca. 50 m2 BVO
  • Huurtermijn van 5 jaar
  • Huurprijs €3.500,- per maand, excl. BTW
  • Opleveringsdatum in overleg

Geïnteresseerd?

Het winkelpand is per direct beschikbaar. Neem contact met ons op bij interesse. Bel ons op +31 10 411 2992 of mail ons op info@manhave.com.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy