Unieke kans!

Winkelruimte beschikbaar op de Karel Doormanstraat

Op zoek naar een mooie locatie voor uw winkel in Rotterdam Centrum? Wij hebben een fantastisch winkelpand te huur op de Karel Doormanstraat.

29 februari 2024
By Lisanne Van Beurden

Het gaat om de Karel Doormanstraat 366, waar momenteel de Puff store gevestigd is. Gelegen op de levendige Karel Doormanstraat, bevindt de winkel zich midden in het bruisende centrum van Rotterdam.

Goed bereikbaar

In de directe omgeving van het winkelpand vind je een mix van lokale, nationale en internationale winkelconcepten en horecagelegenheden. Het staat in directe verbinding met het Binnenwegplein, Aert van Nesstraat, het Schouwburgplein en de Korte Lijnbaan. Daarnaast bevinden het Centraal Station, de Doelen, Schouwburgplein en Pathé zich op loopafstand.

Enkele aansprekende lokale, nationale en internationale winkelconcepten in de nabijheid zijn AROWONEN, Iittala, Pearl opticiens, Ansh 46, Sense Of Dubai, Lunchroom De Koffiebar, Capri IJssalon en SUE. Bovendien zijn er voldoende parkeermogelijkheden op de openbare weg en in diverse omliggende parkeergarages zoals de Lijnbaan, Schouwburgplein en de Bijenkorf.

Praktische informatie

  • Begane grond
  • ca. 50 m² BVO
  • Huurtermijn van 5 jaar
  • Huurprijs €3.250,- per maand, excl. BTW
  • Opleveringsdatum in overleg
  • Bestemmingsplan: winkelruimte

Geïnteresseerd?

Het winkelpand is binnenkort beschikbaar voor een winkelconcept die waarde toevoegt aan de Karel Doormanstraat. Neem contact met ons op bij interesse. Bel ons op +31 10 411 2992 of mail ons op info@manhave.com.

Belangrijk om te weten: het pand is enkel bestemd als winkelruimte. Aanvragen voor horeca of kantoorruimte kunnen hierdoor helaas niet in behandeling worden genomen.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy